Jag är inte såhär allvarlig jag lovar


Halsband HM & JC, ringar Indiska, linne BikBok, jeansshorts Gina Tricot

Blommor och vattendroppar



Hej. Jag har shoppat lite idag igen.. En väska och ett par skor och en ring. Kan visa. Annars har jag varit i den lilla sol som kom, nu regnar det. Allting går i väldigt långsam takt och jag njuter av varje dags ledighet, istället för varje timmas. Jag håller på att lära mig att slappna av bättre. Det är väl det man sliter för att uppnå? Att verkligen kunna njuta. Jag tror jag kan det nu, och det är sannerligen inte speciellt svårt. Behövs bara lite ledighet och lite sommar.
Pussar till er!

Hallon

Hej! Idag har jag sovit till sent på dagen, ätit en halv glassburk Strawberry Cheesecake, spelat gamla dataspel, åkt över till mamma, plockat hallon och blåbär så att händerna blivit blåfläckiga, haft sönder mina solisar och nu öppnat sista Harry Potterboken. Imorn är det fredag! Skulle gärna vilja besöka Pride Park som ligger i Tanto, några hundra meter från där pappa bor. Vi får se hur det blir med den saken.





ShortsGinaTricothalsbandJCHerrtishaCarlingsringIndiska

Necklace

Hejhej! Somnade i soffan igår, med smink och jeans och allt.. Sov till halv ett också, riktigt slappt och skönt. Idag är ja igång igen! Har shoppat lite med Amy, bla. halsbandet här nere. H&M, 129'.


Old things

Har vart väldigt degig idag så jag har ingen lust att visa bilder på mig själv, istället får ni se en halsbandsberlock och en armbandsklocka jag hittade i ett av farmors gamla smyckesskrin. Annars då, äter chokladmuffins för fulla muggar och spelar sönder min älsta brors soloskiva, The Stray Parade. Riktigt bra är den.


Humla


Konstiga men söta blommor som fastnar på allt.

Blå cykel



Hej! Idag har jag cyklat och ätit lunch på Djurgården. Vet inte vad det är för galning som försöker racea med mej där bak, men som ni ser har han inte en chans. Annars är kort kjol, cykel och blåsig dag ingen bra kombination. Puss så länge!

Everything's going alright I guess



Resultatet av en väldigt lång rast, en videokamera och en bunt konstiga människor. Musiken står The Wombats för.

Utkast

Idag har varit en fixardag. Fixa mig, fixa packning, fixa chokladmuffins. You know it. Hela packningen luktar farmor, så det är in i tvättmaskinen! Sen har jag försökt att inte fjälla av mig all solbränna, utan istället desperat smörja in mig med bodylotion var femte minut. Bara att inse, brännan isänt gonna last forever.




Den här är fin.

Photo





Femtital



Hej! Back to Stockholm. Sitter på tåget med Amy sovandes bredvid mig. Har varit en grym mini-resa med bra avslut på Liseberg. Nu längtar jag hem till sommar-rean.

Jeans och väska från Urban, skjortan är vintage och linnet mammas.

Retro

Tjo! Pga. det nonstop regnandet så ägnade vi även denna dag åt shopping, nu runt arkaden, nordstan och NK. Hittade ett par solisar på Beyond Retro. Vi tar Liseberg imorn istället, innan vi åker hem me tåget klockan sju. Nu har vi grävt bland farmors kläder och smycken från 30, 40 och 50-talet. Hittade lite fint, bl. en berlock och en jeansskjorta.


Mönstrad



Hej. Idag har vi åkt tåg och shoppat litegrann. Här uppe ser man ett nytt linne, 37 kronor på rean. Halsbandet är även det nytt, ska försöka hitta lite silver att matcha det med. Sen åkte även en ring och en kill-tisha från Carlings med hem. Imorn blir det Liseberg hela dagen, men ska försöka uppdatera lite på kvällen. Det öser ner regn och vi ska ha filmkväll. Ciao.

Speed


Hello Göteborg!

Peace


Hej! Har varit ute på en promenad i Tantolunden och hann fånga några fina bilder på vägen. Nu är jag dödstrött och tänker inte röra en fena på hela kvällen. Imorgon var det en Göteborgsresa planerad men nu har vi blivit sjuka halva högen som ska med. Så vi får se. puss så länge

T-shirtstore



upprullade ärmar, ljusa jeans, herrkofta, gladiator and you are good to go. Joina.

Morrn



Mozzarella




MAT! En salad hopfixad på gårdagens rester med vindruvor till efterrätt. Hungrig? Sen har ni även mig där nere, iförd stentvättade jeans från Urban Outfitters och ett grått översizat linne jag twistat axelbanden på från HM.

Little garden




Rutor och ränder


Hej. Rutiga pyjamasbyxor is the shit. Har överdoserat flingor och mjölk (med en drös socker på) framför Vänner denna morgon.
I eftermiddag släpar jag mig ner till doktorn, jag blir ju aldrig frisk. Den andra bilden föreställer föresten ett draperi. Jag tycker ganska bra om att fota konstiga saker.

Konfirmation




Konfirmation med hela Malta-gänget, i telefon med farmor och ett macro-objektiv i present!

Walking



Hallå, idag har jag på mig; skinnpaj, gladiatorpjux från Dinsko, höga shorts från Beyond Retro, bomullslinne, väska från Urban Outfitters och ett par halsband.

God natt.


Dop



Såhär såg det ut när jag döptes i vattnet på Malta. Det kändes väl inte så speciellt, men lite fint att bli döpt i saltvatten tycker jag.


Jag mår bra

Har ni tänkt på att man ibland sjunker djupare och djupare? Jag slutar städa mitt rum, sitter i timmar framför datorn, hasar runt iförd Isaks stora tjocktröja. Sen gör man plötsligt det där rycket, städar upp, duschar, stänger av datorn och går ut.  Är det nån liten fas man måste igenom? Finns det människor som aldrig tar sig ur den fasen?

Jag misstänker att jag har mött sånna människor. När det inte finns någon som drar, hur tar man sig då upp? Jag besitter denna dvala just nu, men för ögonblicket mår jag ganska bra i den. Ska nog lapa lite sol på uteplatsen, sen sätta mig i skuggan med musik och försöka leta reda på katten. Det kanske är okej med dvala när man är sjuk.

pussen

En vän med en bil



Bilderna föreställer vår uteplats när den är som bäst; en kopp svartkaffe, katt och en bok.

Godmorgon! Mår rätt kasst idag, har varit förkyld hela Malta och här hemma när jag är stilla i mer än 5 minuter så bryter det såklart ut. Sveriges sommar är iallfall det bästa som finns. Jordgubbar med mjölk och socker och ligga i gräset och sola med den här i högtalarna. Adios amigos.

Sweet and salt

Hej! Det är grymt svårt att berätta vem man är i bara en text, så jag skiter i det och låter er komma på det med tiden. Jag har just kommit hem från 4 veckor på Malta, där jag gick på konfirmationsläger. En sjukt rolig resa med nya upplevelser och vänner. Nu spenderar jag i princip resten av sommarn hemma, så då passar det grymt att starta en ny blogg. Den här bloggen blir öppen och rätt ytlig, eftersom alla får läsa den. Jag uppdaterar varje dag, så mycket jag hinner och vill. Fråga om ni undrar nåt!

Kyssar

RSS 2.0